hamnen i Ängelholm, Skälderviken

Hamnen_satelit

Den största hamnen i Skälderviken

En komplett hamn i vackra Skälderviken, ett av det finaste områdena i Ängelholm. En kort presentation och länkar. Här finns en stor fritidsbåtshamn –  Ängelholms Föreningshamn, en mycket bra restaurang – Engelholms hamnkrog,  en komplett marinanläggning – Skåne Marin, ÄSSS och Ängelholms Seglargymnasium

ÄNGELHOLMS FÖRENINGSHAMN

En komplett hamn med ca. 600 båtplatser, en båtlyft som klarar upp till 40 ft. och en bred fin sjösättning/upptagningsramp. Vi har en modern hamn med de flesta platserna vid flytbryggor och alltså oberoende av vattenståndsändringar. Hamnen är mycket skyddad utan nämnvärd vågbildning. Den är lokaliserad i utloppet av Rönne å. Hamnen är skyddad av klitterna, vilka avskiljer hamnen från den långa fina sandstranden. Genom att hamnen ligger i ån har vi sötvatten, som minskar beväxning på båtarna. Bryggorna har belysning, el och vatten. I hamnen finns också tillgång till miljöstation, båtservice, dusch och toaletter.

afh.nu

BYMACKEN i Ängelholms hamn

Öppet dygnet runt, 1 April – 31 Oktober. Accepterar nästan samtliga på marknaden förekommande kort Ligger strategiskt rätt längs den nya utrustningskajen i vår hamn Den enda macken som kan leverera den bästa dieseloljan – även för din bil.

DIESEL – Riktig marindiesel, utan inblandning av rapsolja (RME) 
BENSIN – 98 Blyfri, den bästa bensinen utan tillsatser 
Finns ALLTID både Diesel och bensin tillgängligt.

Vid problem/frågor kontakta oss på 0431-203 00

 

ÄSSS

Ängelholm-Skäldervikens Segelsällskap bildades redan 1948 men då som “Ängelholms båtklubb” vid hembygdsparken som idag kallas för båtplatsen. Så småningom flyttade pga platsbrist både på tvären och höjden (master) fler och fler ut till Rönneå´s utlopp i Skälderviken. Medlemsantalet steg i och med att båtintresset ökade och uppgår idag till ca 350 medlemmar, både segel- och motorbåtsägare. Idag verkar klubben både från båtplatsen och från småbåtshamnen i Skälderviken där vårt förnämliga klubbhus också är beläget. Detta kan även hyras av medlemmar till privata fester.

ÄSSS

2 000 m² Utställningshall

Välkommen till vår stora utställningshall i Ängelholm.

Aktuella erbjudande

Nya pärlor i butik.

Begagnat

Tidigare ägda drömbåtar.

Service

Syd Sveriges största verkstad.

HAR DU NAVIGERAT TILL OSS PÅ FACEBOOK?

Skrolla till toppen